Tietoa meistä

Priima Tassi on erikoistunut naisten alusasujen myyntiin ja erityisesti laadukkaiden rintaliivien tarjoamiseen. Tavoitteenamme on aina ollut tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua ja palvelua. Olemme pop up liike eli kiertävä liike, joka on yhdellä paikkakunnalla yhdestä kahteen viikkoon. Otamme vastaan myös uusia paikkakunta ehdotuksia. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimetse, sähköpostilla tai sosiaalisten medioiden kautta.  Tarjoamme alusasuja kaiken kokoisille ja mallisille ihmisille. Tule rohkeasti liikkeeseemme!

 

Millainen on hyvä rintaliivi?

Rintaliivien pitää olla vaakasuorassa kehon ympäri; etu- ja takaosa kuuluu olla yhtä korkealla. Kaarituet istuvat rintakehää vasten koko mitaltaan. 

Mistä tunnen hyvän rintaliivin istuvuuden?

Rintaliivi on istuva, kun se tukee ja ei purista.

Mistä tietää että rintaliivit ovat oikean kokoiset?

Hyvä nyrkkisääntö sopivien liivien testaamiselle on kahden sormen sijoittaminen kaaritukien väliin: jos tasan kaksi sormea mahtuu paikalle, ovat rintaliivit oikeankokoiset. Jos liivit ovat tukien välistä väljät tai liian tiukat, on koko väärä.Miten hoidan rintaliivejä?

Rintaliivien käyttöikä pitenee, jos niistä pitää hyvää huolta. Erilaiset rintaliivit vaativat hieman erilaista hoitoa. Huolehdit liiveistä parhaiten, jos peset ne oikealla tavalla. Suosittelemme, että sinulla on käytössä vähintään 2-3 liivit, jotta liivit voivat levätä käyttökertojen välissä. Säilytä rintaliivit vaakatasossa ja sulje hakaset.


Kaarituellisen liivin peseminen

Kaarituelliset liivit ovat syytä pestä käsin. Huuhtele ensin liivi haalealla vedellä. Sen jälkeen voit liottaa liivejä hetken ja pestä ja huuhdella liivit. Konepesun aikana kaari voi vahingoittua tai kaari voi vahingoittaa pesukonettasi. Jos kuitenkin tahdot pestä liivit koneessa käytä pesupussia. Konepesussa suosi alempaa lämpötilaa ja pienempää määrää pesuainetta. Vältä myös huuhteluainetta sillä se huonontaa liivin elastisuutta. 

Kaarettoman liivin peseminen

Kaarettomat liivit voit pestä koneessa. Konepesussa suosi hienopesuohjelmaa. Käytä myös maltillisesti pesuainetta, vältä huuhteluainetta ja pese alemmassa lämpötilassa. Käytä myös pesupussia suojellaksesi liivejä muilta vaatteilta.

Merkit

Meiltä löytyy laaja valikoima Eurooppalaisia merkkejä.
Alusasut Priima Tassi haluaa panostaa liivin laatuun ja materiaaleihin. 
Vasemmalla oleva puoliksi topattu kaunis kaarellinen liivi löytyy kokona A75-G85.
Alla oleva ihanuus kuuluu kaarettomien leveäolkaimisten liivien valikoimiin ja värinä on super ihana luumun punainen. 
Tulossa uutuuksia viikoittain. Tule ja löydä oma suosikkisi.

Kevät uutta saapuu joka viikko!

Kaarettoman ystäville löytyy tämä ihanuus säädettävillä leveillä olkaimilla.(vasen kuva)

Kaunis kaareton uutuus. Värinä ihana keväinen hopea pioni.(valkoinen liivi alhaalla)

Tule ja nouda omasi! 

Loistokas mallisto

Mallistosta löytyy kupit E -K  ja ympärykset 85-125cm riippuen liivimallista. Valikoima kasvaa asiakkaiden toiveiden mukaan.